najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pretposlednje veče na Tvrđavi Džon Njumen

Britanski pevač i muzičar Džon Njumen (John Newman) nastupiće kao najveća zvezda treće večeti Egzit festivalau Novom Sadu, a njegova pesma „Love me Again“, postala je svojevrsna himna ovogodišnjeg festivala.

Ovaj hit singl, koji je još uvek na vrhu top lista, već mesecima se vrteo na svim radio stanicama kao najava za ovogodišnje 15. izdanje festivala.

Džon Njumen se u sam svetski vrh probio još 2012. godine kada se pojavio u pesmi „Feel the Love“ benda Rudimental, sa kojim su stigli na prvo mesto britanske liste singlova, a sam Rudimental je takođe obeležio prošlogdišnji Egzit kao jedan od najočekivanijih nastupa.

Slično je i s Njumenom, koji je definitivno jedan od najvećih hedlajnera rođendanskog, 15-godišnjeg izdanja festivala.

Pre njega će na glavnoj bini prva publiku dočekati Sara Renar, mlada kantautorka iz Hrvatske, koja je ove godine ušla među nekoliko desetina bednova pobednika konkursa „Nastupi na Exitu 2015“, a samo ona i još jeda od njih, dobili su priliku da nastupaju na Mejn stejdžu (Main Stage).

Neprikosnovene zvezde treće večeri biće Manu Čao (Chao) i negov bend, koji će nastupati u ponoć, a s obzirom na njihovu prethodnu svirku na Egzitu, može se očekivati možda i najveća gužva ispred glavne bine.

Na Dens areni (Dance Arena), bini koja neguje elektronsku muziku, večeras u dva sata iza ponoći nastupiće Martin Gariks (Garrix), a oko pet ujutru očekuje se nastup ljubimca festivala Marka Nastića.

Pretposlednjeg dana festivala u Novom Sadu organizatori očekuju najveću posetu i rekordan broj ljubitelja muzike i festivalske zabave. Egzit traje do 12. jula.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike