U trendu

Prevario trudnu devojku, a ona mu se osvetila tamo gde ga je baš zabolelo (foto)

Jedna prevarena devojka na društvenim mrežama objavila je oglas koji je privukao veliku pažnju jer prodaje skoro nov Xbox vredan oko 400 evra za samo tri funte.

Naime, Džordža Džekson otkrila je da je njen dečko, s kojim je u vezi četiri  godine, prevario dvaput – prvi put pre nešto više od dve godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim detetom. Osim dragocene konzole, na prodaji su se našle skupocene slušalice i gomila igrica, a 24-godišnjakinja je napisala da je sve stavila na prodaju čim je saznala da je spavao s drugom ženom.

Dodala je i da bi konzolu radije nekome poklonila umesto da je prodaje za tako nizak iznos, ali „mora sebi da kupi nov kuhinjski nož jer stari viri iz njegovih automobilskih guma“.

Džordža je za The Sun rekla rekla je prevara za nju bila velika izdaja: – Uvek sam zamišljala da ću, ako mi nešto loše uradi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbesneti ako ga prodam. Želela sam da ga ponizim, a nakon što sam objavila oglas na Fejsbuku, osećala sam se mnogo bolje – rekla je ova mlada majka.

Dodaje da je 25-godišnji Džoš Medok slomio njeno srce i da je u početku bila zabrinuta da li treba objavljivati takav sadržaj, ali je to ipak nazvala svojom slatkom osvetom.

1 komentar
  1. podbarac

    i smešno i žalosno

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike