najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Preživeo dva napada istog grizlija – u jednom danu (video)

Da li je imao sreće? Tod Or, hajker iz Montane, je u jednom danu i jednoj bezazlenoj šetnji kroz šumu, naišao na medveda koji ga je napao, ostavio u životu i kasnije ponovo napao. Oba puta je preživeo, prenose inostrani mediji.

Tod Or je šetao kroz Medison rejndž u Montani i tražio dobra mesta za lov kada je do njega dotrčao grizli i napao ga. Nakon što ga je medved par puta zagrizao, tip se sklupčao, praveći se mrtav i životinja je otišla. Tod je krenuo ka kolima koja su bila oko pet kilometara daleko, ali ga je isti medved nakon deset minuta ponovo napao.

https://www.youtube.com/watch?v=EZLyLNgojAM

“Život je sranje u zemlji medveda”, rekao je Tod u snimku koji je napravio nekoliko trenutaka nakon napada. “Dobro mi je sjebala galvu. Ne znam šta mi je ispod kape”, rekao je i kamerom snimio krvavo rame i posekotinu na levoj ruci.

Or je uspeo da se vrati do kola i preveze se 30 kilometara do najbliže bolnice gde su ga doktori osam sati ušivali da bi ga narednog dana otpustili kući.

“Mislim da je dobro prošao s obzirom na okolnosti, ali je naleteo na medveda kome se nije svidelo njegovo prisustvo – i preživeo je”, rekao je šerif okruga Medison Rodžer Tompson Standardu. “Mislim da bi sada trebalo da ode i kupi loto-tiket.”

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike