U trendu

Prijavio policiji perverznjaka koji mu gleda decu, šokirao se kad je shvatio ko je on!

Kad su mu se njegova dvojica sedmogodišnjih sinova požalila da su videla nekog čudnog lika u kombiju parkiranom ispred škole kako bulji u njih, napravio je ono što bi svaki dobar otac napravio, pozvao je policiju, prenose mediji.

Nakon toga stvari su krenule u neočekivanom smeru. Šokirani otac svoj je doživljaj podelio na Redditu, a u samom startu je sam sebe nazvao „glupanom“.

Pokazalo se da je „perverznjak“ zbog kojeg je zvao policiju upravo on.

– Popravljao sam neke električne instalacije nedaleko od škole svojih sinova i za vreme pauze bih se parkirao u školsko dvorište sa svojim radnim kombijem da bih pojeo ručak i koristio njihov internet. Mahnuo bih sinovima kad bih vidio da prelaze iz jedne zgrade u drugu. Budući da sam imao sunčane naočare i radnu kacigu na glavi (s kojom me oni nikad nisu videli), deca nisa shvatila da sam to ja i požalili su mi se na nekog čudnog čovjeka – napisao je otac.

Ko je navodni perverznjak, kako piše, shvatio je kad su tri policijska auta okružila njegov kombi.

– Nakon tridesetak minuta razgovora s policijom i direktorom, shvatili su da sam bezopasna budala i odlučili su da me puste. Ipak, rečeno mi je da se više ne parkiram tamo dok jedem – napisao je on.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike