najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prislila Prisli: Elvis mi je ukrao mladost (video)

Prisila Prisli (71) je u šou ‘Loose Women’ pričala o svom braku sa Elvisom. Bivša supruga kralja rock’n’rolla, koja često šokira javnost svojim izgledom koji je uništila plastičnim operacijama, otkrila je kako je legendarni muzičar nikada nije video bez šminke.

– Kada smo bili zajedno, na sebi sam uvek imala barem malo šminke. Njemu se to sviđalo – rekla je Prisila.

Elvis nikada nije hteo da je gleda kako se oblači. Jedino što ga je zanimalo, bio je krajnji rezultat. Voleo je sa njom da obilazi prodavnice i bira odeću za nju.

– Živela sam kroz njega, nisam imala svoj život. Elvis mi je ukrao mladost – rekla je njegova udovica.

Priznala je kako je bila potpuno izgubljena tinejdžerka. Supruga je morala da sluša i da mu se prilagođava. Svi ljudi koje je znala bili su i njegovi prijatelji pa je bila potpuno usamljena.

Kada je išao na turneje, ja sam išla na časove plesa. Tada sam shvatila da neke udate žene imaju život – kaže Prisila.

Pet godina pre Elvisove smrti par je podneo papire za razvod. Prisila objašnjava kako se nisu rastali jer ga više nije volela, već je htela da živi svoj život i da upozna svet.

1 komentar
  1. Lokum

    Stvarno su žene čudne..Niko ovu Prisilu nije prisiljavao da se uda za kralja roka Elvisa..sama je to htela…Dali iz popularnosti a najverovatnije jeste ,da bude jednom Elvisu supruga,ili zbog ljubavi ušta sada sumnjam ..ne znam.Ali posle tolko godina sramno je pričati o tome…Sama pala sama se ubila i tu više nebi trebalo diskusije.Ali žene su žene,Duga kosa kratka pamet!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike