najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prodaje nevinost kako bi pomogla porodici (video)

Ketrin Stoun (20) iz Sijetla odlučila je da proda svoju nevinost da bi pomogla svojoj porodici. Njima je pre dve godine požar potpuno uništio kuću, što ih je dovelo u velike finansijske probleme.

„Ljudi kažu da bi to trebalo da se uradi iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi – iz ljubavi prema svojoj porodici“, rekla je za CNN.

Kontaktirala je poznatog američkog vlasnika bordela Denisa Hofa, koji joj je dopustio da to učini u jednom od njegovih lokala, ali pod uslovom da pola novca pripadne njemu.

Ketrin je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi gde trenutno živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok se aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD-u gde se to može legalno napraviti.

„Imam pravo da radim sa svojim telom šta hoću, a možete li me kriviti u ovakvoj ekonomiji?“, kaže Ketrin, a sa njom se slaže i Hof.

„To je njen izbor. Ne mislim da je dobro da devojka popije 6 tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a… Ako ona svoju želi da proda, mislim da je to super“, kaže on.

Cena njene nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, ali Ketrin još uvek čeka.

„Nije stvar samo u novcu. Čekam čoveka sa kojim ću osetiti povezanost da iskustvo bude posebno za nas oboje“, otkrila je Ketrin, koja u bordelu namerava da ostane neko vreme i nakon što proda svoju nevinost.

„Planiram da ostanem tu još pet godina, želim da studiram pravo u budućnosti“, odlučna je ova 20-godišnjakinja.

Mnogi na internetu kritikuju njenu odluku: „Pročitala sam jednom članak o sebi koji me je rasplakao. Neka žena hrišćanske veroispoviesti je komentarisala da nemam samopoštovanja. Ne slažem se sa tim, pa očigledno je da se cenim“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike