najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prodata tašna od preparirane mačke

Tašna napravljena od preparirane mačke prodata je na aukciji na Novom Zelandu za 545 dolara, objavljeno je na sajtu stuff.co.nz.

Posle početne cene od 1.400 dolara i negativnih komentara na društvenim mrežama, ponudjač TradeMe je snizio početnu cenu na jedan novozelandski dolar.

Preparator Kler Tird iz Krajstčerča izjavila je da je mačku, koju je pregazilo vozilo na putu, držala tri meseca u frižideru pre nego što je odlučila da je pretvori u tašnu, preneo je Bi-Bi-Si.

Trebalo joj je oko 300 sati da je završi, a na prodaju ju je ponudila tek posle sedam godina.

Na vebsatju TradeMe na kojem je tašna ponudjena na aukciju u opisu se navodi da je „Tom veoma moderna tašna za devojku koja ima sve“ i koja će „privući pažnju gde god idete“.

Reagovanja na tašnu od mačke bila su podeljena. Neki su smatrali da je „odvratna“, neki da nema ničega kreativnog ni umetničkog u njoj, dok su neki kreatorki poručili da „ostavi mačke na miru“.

Bilo je i mnogo šala s igrom rečima, a jedan od komentatora je rekao da bi više voleo da je tašna u drugoj boji.

Kler Tird koja se prepariranjem profesionalno bavi već 15 godina, kaže da je odlučila da mačku pretvori u tašnu jer je „imala posebno lepo lice, a ostatak je bio zgnječen“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike