najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prvi koncerti na prvom Beer Gardenu

U okviru prvog Beer Gardena koji se održava na Adi Ciganliji sutra će nastupiti bend Orthodox Celts, dan kasnije Del Arno bend, dok je nedelja, 12. jul, rezervisana za grupu Zemlja gruva.

“Beograd je višemilionski grad. Sadržaja nikad dosta, pogotovo ovakvih i pogotovo leti. Samim tim, ovo je pravi potez koji upotpunjuje ponudu Beograda kao turističke destinacije, a nama “lokalcima” pruža priliku za vrhunski rok provod, pri čemu je finansijska strana, koja nije nimalo zanemarljiv faktor, prilagođena postojećoj situaciji”, kaže frontmen benda Orthodox Celts Aca Seltik.

On publici obećava “najveće hitove kao i par novih pesama, da se zagreje atmosfera pred izlazak novog albuma”. Publika će osim svih već poznatih pesama Del Arno benda moći da odsluša i aktuelni singl grupe, odnosno da čuje plod saradnje benda i pesnika Milana B. Popovića, koji je nedavno objavio dupli cd, na kome afirmisani muzičari iz raznih žanrova “oblače” njegovu poeziju u muziku.

Kao plod te saradnje nastala je pesma “Misli” koju će taj bend premijerno izvesti na Beer Gardenu.

I Zoe Kida kaže da je grupa Zemlja gruva oduševljena što će nastupiti pred Beograđanima.

“Nismo davno svirali u našem gradu i jedva čekamo da sviramo za Beograđane. Usvirani smo, radimo na novim pesmama i neke će publika moći da čuje na Beer Garden”, kaže ona.

Beograd će sutra postati bogatiji za novu manifestaciju Beer Garden koja će trajati do 12. avgusta.

Posetioci Ade će tokom ta 34 dana moći da uživaju u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja, a svako veče će se održavati besplatni koncerti poznatih bendova.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike