Rugali su joj se zbog debljine, a onda je verenik odgovorio svima (foto)

Miznaki Tete je medicinska sestra iz Gane koja je nedavno objavila veridbu sa dugogodišnjim momkom Kodžom Amoahom.

Nedavno je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, na kojima pozira sa svojim verenikom, a na jednoj od fotki, on nju čak i diže na rukama. I dok je većina komentara bila pozitivna i slavila njihovu ljubav, bilo je i onih koji su to pokušali da upropaste.

“Neka počiva u miru kičma tog momka” , “Njegove ruke su jače nego moja prošla veza”, “Znam da bi trebalo da slavimo ljudsko telo, ali ona je predebela i neće izgledati lepo u venčanici. Ljude je sramota u tvoje ime ” – samo su neki od negativnih komentara koje su ljudi ostavljali ispod fotografije.

Umesto da poklekne, Miznaki je počela da objavljuje sve više fotografija sa svojim verenikom uz poruku “Još uvek sam puna samopouzdanja. Vaši negativni komentari ne mogu da mi unište sreću. Hvala svima ostalima na lepim komentarima, počastvovana sam”.

He's always got my back…thanks bby

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

Njoj je podršku dao i budući muž, koji je na svom Fejsbuk profilu ostavio emotivnu poruku posvećenu njoj, prenose mediji.

“Uvek si me izvodila na pravi put kada nisam bio u pravu. Ušla si u moj život i potpuno promenila moj svet. Potpuno sam izgubio kontrolu nad sobom. Moje srce više ne pripada meni, već sam ga u potpunosti tebi prepustio. Moja bebo, moje srce, moj svete, ti si nešto najlepše što mi se desilo.”

Ostavite komentar