Sad si moj!

Vaše venčanje ne bi trebalo da bude samo srećan događaj već i zabavan, kako za vas same, tako i za vaše goste. Zašto onda ne dodati malo humora u sve to? U tu svrhu lepo mogu posluže ukrasi na svadbenoj torti.
Smešni svadbeni ukrasi za torte mogu se naći u svim oblicima i vrstama i lako je pronaći pravi model, koji će odgovarati vašim ličnostima, profesijama ili možda hobijima. Prava stvar leži u tome što možete nabaviti ukrase s bilo kojom temom.
Ako ste, na primer, pasionirani ribolovac, onda će vas, vašu porodicu i goste garantovano nasmejati ukrasna figura na torti koja prikazuje mladu koja udicom hvata mladoženju. Ukoliko radite u vojsci, odaberite ukras na kom je mladoženja obučen u vojnu uniformu, dok je mlada u venčanici. Ako oboje imate neki omiljeni hobi, ukras može da vas prikaže u nekoj situaciji povezanoj s tim.
Možete pronaći i figurice koje prikazuju mladu i mladoženju koji se venčavaju na plaži, ili večnu Pepeljugu i njenog princa, ili neku kreaciju s delfinima ili cvećem. Takođe, možete izabrati samo monograme, ili neke figure povezane s vašim posebnim trenucima. Interesantne su i figurice u stilu Divljeg zapada. Ako je vaš voljeni vatrogasac, možete imati baš takvu figuricu. A ako ste oboje ljubitelji dobrih vina, postoje figurice s ukrasima od vinove loze. Na kraju, tu su i one malo „nestašnije“ figurice ako se odlučite i za tako nešto.
Komični svadbeni ukrasi za torte ne moraju da prikazuju mladu i mladoženju u njihovoj tradicionalnoj odeći, već mogu i da ih prikažu kao njihove omiljene ličnosti iz crtanih filmova ili možda čak i kao životinje (možda kao par slatkih kuca ili maca).
Izaberite zabavne svadbene ukrase za torte koji oslikavaju vaše ličnosti i vaši gosti će biti nasmejani i oduševljeni ovom promenom. Smešni ukrasi za svadbene torte su savršeni da daju zabavan ton vašem veselju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.