Sajt za upoznavanje spojio simpatije iz vrtića

Od trenutka kad su se Ejmi i Džastin Paunders upoznali, znali su da između njih postoji neka posebna povezanost. Ono što novopečeni mladenci nisu znali je da se zapravo poznaju još iz vrtića.

Nakon što su se upoznali na sajtu namenjenom za spajanje ljudi, trebalo im je mesec dana da shvate šta im je zajedničko, prenosi N1.

„Pokazao mi je ožiljak koji ima iznad oka i ispričao mi kako ga je ‘zaradio’ kada je pao sa šipke u vrtiću Sunshine“, ispričala je Ejmi koja se tada setila da se i predškolska ustanova u koju je ona išla zvala tako.

Džastin joj je zatim rekao da mu se simpatija u vrtiću zvala Ejmi, a, sada njegova supruga, je odmah shvatila da se radi o njoj.

Njihove slutnje je potvrdila Džastinova majka koja je pronašla grupnu fotografiju iz vrtića na kojoj se nalaze i Ejmi i Džastin.

It's pretty incredible all of this started a year ago. From the moment I met Justin…the 2nd time around I wanted to shout it from the rooftops how amazing he was & how much I loved him…it's safe to say, I accomplished that!! One of the absolute BEST part about this entire experience has been the enormous outpouring of love and support from total strangers around the world. Receiving articles in different languages or hearing about people's love story or their journey to find love after suffering a loss. And my favorite, that it gave even one person HOPE! Hope in that, amazing love stories do exist and that it's worth having standards and it's ok to have your heart broken. Meeting Justin answered all those questions of "why didn't it work out?" Meeting Justin closed every wound and gave my heart peace once and for all! I'm the luckiest woman in the world to have this mans love, friendship, unwavering support & humor in my life! I love you, baby!! 13 more days until the next chapter in our life begins!! @justinpounders xoxoxo!!! 😍😘💗 #preschoolsweethearts #love #fate #destiny #wedding #lovestory #whatarethechances #engaged #bridetobe #groom #dtsp #florida #sunshine #loveofmylife

A post shared by 🌸Amy Giberson Pounders 🌸 (@preschool_sweethearts) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike