najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Sandra Bulok usvojila i devojčicu

Slavna glumica Sandra Bulok je proširila svoju porodicu  – pet godina nakon što je usvojila sina Luisa, u njihov dom u Los Anđelesu stigla je devojčica, prenose američki mediji.

Sandra (51) je početkom ove godine priznala kako je oduvek sanjala o kući kojom odzvanja dečji smeh, a sada se petogodišnjem Luisu pridružila i novorođena devojčica, koju Sandra planira da odgaja zajedno sa novim dečkom, američkim fotografom Brajanom Rendalom.

– Sandra je odmah na početku veze dala do znanja Brajanu da traži partnera koji će učestvovati u vaspitanju njene dece – otkrio je prijatelj slavne glumice i dodao kako je Sandra već duže imala spremnu papirologiju za usvojenje, ali je čekala pravu osobu sa kojom bi odgajala svoju decu.

Svi znaju koliko joj je teško ponovo da veruje nekome, ali Brajan joj je podrška, obožava je i biće odličan otac. Sandra kaže da je savršen – kazao je Sandrin prijatelj.

Slavna glumica bila je u braku s Džesi Džejmsom od 2005. do 2010. godine, a razveli su se nakon skandala oko njegove preljube.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike