najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Saša Obama ismejala tatu na Snepčetu

Mladja ćerka predsednika SAD Baraka Obame, Saša Obama je na aplikaciji Snepčet ismejala svog oca, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Američki predsednik je ispričao da je Saša tokom porodične večere krišom snimila porodičnu diskusiju o društvenim mrežama i objavila je na Snepčetu uz poruku da njen tata „drži predavanje“ o društvenim mrežama.

Obama je u ponedeljak u televizijskoj emisiji Džimija Kimela rekao da mu je ćerka dala instrukcije za upotrebu te aplikacije.

„Tokom večere sam rekao da Snepčet postaje veoma popularan medju njenim društvom i tada sam je pitao da mi kaže nešto o toj aplikaciji“, rekao je Obama dodajući da je nakon objašnjena sa svojom suprugom Mišel Obamom pričao o zanimljivosti te aplikacije. „Tada sam shvatio da je Saša sve vreme snimala i objavila to uz poruku i sliku na kojoj se dosadjuje“, rekao je Obama.Predsednik je rekao da se njegovoj ženi, koja se pridružila Snepčetu u junu i najstarijoj ćerki Maliji svidela ova objava.

Snepčet je aplikacija preko koje objave nestanu posle kratkog perioda.

Predsednik SAD je i ranije pominjao onlajn aktivnosti svoje 15-godišnje ćerke. On je u julu rekao da ona koristi Tviter, zbog čega je više medija pokušalo da identifikuje njen nalog, koji je i dalje tajan.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike