najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Sem Smit peva naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu

Dvadesetrogodišnji Britanac Sem Smit potvrdio je danas da će pevati naslovnu numeru za najnoviji film o Džejmsu Bondu “Spectre”.

Smit koji je ranije demantovao uporne glasine o tome, danas je objavio na Tviteru da učestvuje u novom filmu i da je to vrhunac njegove karijere.

“Ovo jedan od najizuzetnijih trenutaka u mojoj karijeri. Počastvovan sam da konačno objavim da ću pevati sledeću naslovnu numeru u Bondu. Jako sam uzbuđen da budem deo ovog izuzetnog britanskog nasleđa i da se pridružim neverovatnom nizu nekih od mojih najvećih muzičkih inspiracija”, napisao je on.

Sem Smit je dobitnik nekoliko ovogodišnjih nagrada Gremi, uključujući za najboljeg muškog izvođača i za novog muzičkog umetnika.

Još prošle nedelje on je demantovao da učestvuje u novom filmu o avanturama Agenta 007, s Danijelom Kregom u naslovnoj ulozi, koji stiže u bioskope u Velikoj Britaniji 26. oktobra.

Pesma naslovljena “Writings On the Wall” snimljena je u januaru što je do sada bila tajna.

On je rekao danas za britanski Radio 1 da je to bila njegova tajna misija da ne otkrije da je pisao muzičku numeru za novi Bond i da oseća olakšanje da sada o tome može da govori. 

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike