najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Serena Vilijams u Njujorku predstavila svoju novu modnu kolekciju

Četiri dana posle neočekivanog poraza u polufinalu na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, prva teniserka sveta Serena Vilijams promenila je teren i predstavila svoju novu modnu kolekciju na Fešon viku u tom gradu.

Na sinoćnom predstavljanju Serenine modne linije u Njujorku bila je i urednica modnog časopisa Vog Ana Vintur kao i kanadski reper Drejk. Događaj je bio organizovan u  njujoškom kvartu Hels Kičen, pored Tajms skvera.

Glasine o mogućoj romantičnoj vezi između kanadskog umetnika i američke teniserke podstaknute su kada joj je iza kulisa Drejk poljubio ruku i kada je odlomak njegove muzike upotrebljen tokom defilea.

Druga kolekcija iz Serenine modne linije “Serena Vilijams Signačer stejtment” (Signature Statement) nije luksuzna kolekcija, kao većina kolekcija velikih modnih kuća predstavljenih u Njujorku, već su to komadi pristupačnih cena.

Kolekcija je napravljena u saradnji s televizijskim kanalom HSN (Home Shopping Network).

Odeća prikazana juče odmah je bila dostupna za kupovinu preko interneta po cenama od 29,90 do 129,90 dolara.

Jedna od osnovnih karakteristika njene linije su rese, koje krase suknje, jakne i haljine poput one koju je Serena sama nosila. Mlada dizajnerka je za materijale koristila mnogo različite vrste kože. Celokupna kolekcija ostavlja utisak opuštenosti i odeće koja se nosi svaki dan.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike