najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Skandal u Holivudu: Poznati glumac je pedofil i zlostavljač

Magazin Radar Online, koji je prvi pisao i o neimenovanoj HIV pozitivnoj zvezdi za koju se saznalo da je Čarli Šin (51), ni ovaj put nije imenovao protagonistu šokantne priče.

Dečja zvezda Kori Hejm preminuo je 2010. godine od posledica predoziranja, a celog života borio se sa traumom iz detinjstva. Naime, Kori je javno progovorio o tome da je bio žrtva članova organizirane pedofilske grupe u Holivudu. Nakon Hejmove smrti, isto je tvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Kori Feldman (45).

Hejmov napadač nikada nije kažnjen, piše tabloid. Kako se u holivudskim krugovima ne bi saznalo šta je radio Hejmu i ostalim dečacima, on bi koristio svoju moć i uticaj kako bi utišao govorkanja.

Neimenovani holivudski glumac Hejma je zlostavljao u svojoj ili njegovoj prikolici na filmskim setovima i na holivudskim žurkama. Feldman je o istom glumcu progovorio u maju ove godine.

– Ne smem da spominjem imena. Ali ta osoba je i dan danas vrlo važna. Ljudi žele da znaju kako je moguće da se ovakve stvari dopuštaju. Govore mi da budem ‘pravi muškarac’ i kažem ime u javnosti – ispričao je Feldman, koji tvrdi da ne sme nikoga da imenuje jer mu to brani kalifornijski zakon, pošto su njihovi slučajevi odavno zastareli.

Pedofil koji je zlostavljao Hejma, tvrdi Radar, popularan je glumac i porodični čovek sa milionima obožavalaca širom sveta. Do njegovog imena došli su, kažu, nakon četvorogodišnje istrage koja je otkrila ‘gnusne tajne šou biznisa’. Slavni glumac već decenijama vodi dvostruki život. Ujedno je i vođa velikog, organizovanog pedofilskog lanca, piše tabloid.

Ipak, nisu rekli da li će i kada otkriti ime zlostavljača.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike