najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Slavna plavuša ponovo mama?

“Izašla je iz kluba u ružičastoj pripijenoj haljini i svi smo primetili stomak kao kod trudnice”, kaže muškarac koji je Pamelu Anderson (49) zapazio pri izlasku iz kluba.

Nekadašnja zvezda serije ‘Baywatch’ iz braka sa Tomijem Lijem (54), bubnjarem grupe Motley Crue, ima dva sina, Brendona Tomasa (20) i Dilana Džegera (18). Od trećeg supruga, producenta Rika Salomona (48) razvela se pre godinu dana. Pamela tvrdi da od tada nije imala muškarca, a posebno ne stalnu vezu.

Otkad smo se Tomi i ja razveli, on godinama dolazi kod mene na prijateljski seks. To bi jedino prestalo kada sam ja bila u braku – rekla je plavuša, čiji zaobljeni izgled mnogi pripisuju preteranom opuštanju uz pivo, a ne eventualnoj trudnoći.

Srećna je jer je pobedila hepatitis C sa kojim se mučila 16 godina, a i jer se rešila Solomona nakon mučnog razvoda, posle čega su joj se zgadili muškarci. Baš zbog toga malo više popije jer želi da uživa u životu, kažu Pamelini prijatelji.

Glumica je nedavno otkrila da bi je sinovi rado ponovo videli u industriji za odrasle. Nagovaraju je da objavljuje selfije na kojima je razgolićena kao što to radi Kim Kardašijan (36), jer su uvereni da će tako postati bogatija od nje.

Fotografije možete pogledati ovde.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike