Sofija Vergara: Razmišljam o smanjenju grudi

Kolumbijska glumica Sofija Vergara, najpoznatija po ulozi u TV seriji “Moderna porodica”, otkrila je da, iako je ponosna na svoje obline, planira da smanji grudi.

Sofija je (43) otkrila u intervjuu za američke medije da upravo zbog velikih grudi uvek nosi isti model haljine na dodele nagrada.

“Često govore kako uvek obučem isto kada se prošetam crvenim tepihom, ali moje je telo takvo i imam grudi striptizete. Velike su i na sve strane su jer su prirodne, pa moje haljine moraju da imaju strukturu, kao oklop su”, izjavila je slavna glumica i dodala kako smatra da će kroz deset godina morati da se podvrgne operaciji smanjenja grudi.

Kolumbijska glumica je priznala i kako ne voli da gleda starije epizode TV serije “Moderna porodica”, jer nakon sedam sezona vidi koliko je ostarila kroz godine.

Sofija trenutno uživa u bračnoj sreći sa glumcem Džoijem Manganielom, za koga se udala u novembru prošle godine, a sada intenzivno razmišljaju o prinovi.

“Volela bih još jedno dete. Moj suprug je mlađi od mene i želi decu pa sada razmišljamo kako ćemo. Sumnjam da ću uspeti prirodno da zatrudnim,” izjavila je Sofija, koja ima 23-godišnjeg sina Manola iz prvog braka.

Ostavite komentar