U trendu

Srećni zajednički život pretvorio se u najveći horor: Supružnici saznali da su biološki blizanci

Kada je anonimni venčani par zatražio pomoć lekara zbog problema sa začećem, saznao je vrlo neprijatne vesti. Da bi mogli da se podvrgnu metodi vantelesne oplodnje (IVF), supružnici su prvo morali da se podvrgnu testiranjima na osnovu kojih lekari stiču uvid u njihovu genetiku.

Laboratorijski tehničar koji je radio testove shvatio je da bi njih dvoje mogli da budu u srodstvu i odlučio da o tome obavesti njihovog lekara, piše Mississippi Herald.

“Moja prva pomisao bila je da su rođaci, jer se to ponekad dešava. Ipak, posmatrajući uzorke malo bolje, shvatio sam da ima suviše preklapanja”, rekao je lekar.

Kada je ustanovljeno da je par rođen istog dana, odlučeno je da im se saopšte neprijatne vesti.

“Kada smo im javili šta se dogodilo, samo su se nasmejali i rekli da im je već mnogo ljudi reklo da liče. Ali, mislili su da je to slučajnost. Pokazali smo im dokaz u vidu DNK rezultata, na osnovu čega su shvatili da govorimo istinu”, objasnio je lekar.

Daljim istraživanjem otkriveno je da su roditelji blizanaca poginuli u saobraćajnoj nesreći dok su njih dvoje bili još bebe. Kako niko od bliskih članova porodice nije želeo da ih usvoji, brat i sestra predati su na staranje odvojenim porodicama.

Zbog greške u popunjavanju formulara, ni jedna ni druga porodica nisu znale da njihova deca imaju svog blizanca.

Supružnici su se upoznali na fakultetu, kada su počeli da se zabavljaju. Trenutno razmatraju budućnost svoje veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.