Srpski frizer napravio portret Kima u kosi (foto, video)

U odeljku „čudne vesti“, američki „Hafington post“ objavio je vest o srpskom frizeru Mariju Hvali iz Novog Sada, poznatom po portretima koje pravi u kosi svojih mušterija, tačnije o njegovom poslednjem poduhvatu – portretu severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

„Hafington post“ piše da je Hvala dobio inspiraciju u snu, u kome su ga u njegovoj dnevnoj sobi posetili Kim sa svojim osobljem.

„Kada sam se probudio odlučio sam da uradim to“, rekao je Hvala za sajt „Storiful“, dodavši da je prezadovoljan konačnim rezultatom.

Izrada portreta u kosi trajala je oko pet sati, dok je u pozadini sve vreme bila puštena severnokorejska muzika.

Hvala je stekao svojevrsnu slavu izradivši portrete u kosi slavnih ličnosti kao što su Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, Novak Đoković, itd.

(Tanjug)

1 komentar
  1. ANDREJ

    To sto je frizer Mario uradio,to je obicna glupost.Ako vec ima takav talenat,da moze u kosi da pravi portrete,pa valjda je bio red,da prvo napravi portrete nasih drzavnika !!! Na mene je saznanje,da je napravio portret Severno kOrejca ostavio vrlo mucan utisak.Mogao je da napravi portret,pre svega druga Tita i…na dalje,kako je ko dolazio,na funkciju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike