najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Šta se događa na privatnim letovima bogataša?

Emilija Džordž radila je na brojnim privatnim letovima kao stjuardesa, a za britanske medije odlučila je da otkrije šta se sve događa u privatnim avionima bogataša tokom leta.

“Kada sebi možete da priuštite privatni let, novac vam nije problem. Bilo je tu večera od milion funti, salate od 700 dolara, pa čak i teretana u avionu ili “diskoteke” sa šipkama na kojima devojke plešu… Videla sam čak i presto od zlata”, ispričala je Emilija.

Često se susretala sa nemogućim zahtevima koje je morala da ostvari. Svedk je koncerta limene muzike organizovanom za dobrodošlicu, plaćali su joj vožnju taksijem od 500 funti samo da bi pokupila kavijar, a čak je dolazilo i do prisilnog sletanja zbog snažne želje za McDonaldsom.

“Jednom sam posluživala lososa kojem su ceo njegov život puštali klasičnu muziku”, otkriva samo jednu u nizu potpuno bizarnih prohteva bezobrazno bogatih putnika.

Nemoralne ponude su normalan deo posla, kaže. Najgore joj je bilo sa moćnim poslovnim ljudima koji bi je dodirivali ili joj nudili intimna druženja, a znali su nenajavljeno da joj upadnu i u hotelsku sobu.

Vlasnik jednog privatnog aviona je imao čak i nastrane uniforme za stjuardese, koje su morale da nose celo vrijeme, a one koje bi odbile ne bi dobro prošle. Ipak, ima ovaj posao i pozitivnih strana, priznaje Emilija. Dobijala je ogromne napojnice i od nekoliko hiljada dolara, skupe pokone, šminku i odeću kao i brojne VIP ulaznice.

Odsedala je u najskupljim hotelima i jela u najboljim restoranima, a često je dobijala i svog privatnog vozača do sledećeg leta. Uniforme su većinom bile dizajnerske, a mogla je da jede sve što jedu i klijenti u avionu.

Otkrila je da za ovaj posao osoba mora biti veoma diskretna i spremna na buran raspored. Ključno je, kaže, znati kako da se nosiš sa zahtevnim klijentima čije želje često znaju da budu van granica zdravog razuma.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike