U trendu

Šta se zbilo na Mesecu? Šokantnu poruku Armstronga NASA cenzurisala! (video)

Iako pre zvuči kao naučno-fantastični scenarijo za film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog NASA-inog centra i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome sa čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom NASA-inom simpozijumu, piše 100posto.hr.

U tom intervju profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

„Bilo je neverovatno… naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu.“

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: „Ne smem da ulazim u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći“.

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Meseca, prenosi B92.net.

„Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala“.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

6 komentara
 1. Dobi

  Apolo nije nikad bio na Mesecu,sve je odradjeno i izrezirano u studij,Stenli Kjubrik je priznao da je sve bilo njegova rezija a kratko vreme posle toga umro, navodno od infarkta.

 2. laza

  pa je li moguće da još ima ljudi koji veruju da su ameri bili na mesecu? pa još videli vanzemaljce i sa njima popili viski, verovatno…hahahaha ja debilnog naroda

 3. starosedelac

  Mi u Srbistanu imamo uvozne vanzemljake

 4. Anonimni

  Poslusajte originalan snimak sletanja na mesec… U jednom momentu kazu (na engleskom naravno) „opet imamo poestioce“ na sta ga drugi pita „isti oni?“ a ovaj mu odgovara „ko bi drugi bio ovde“..

 5. bambi

  Da covek ne poveruje sta sve necete da napisete. Bas bih voleo da vam jednom dodju vanzemaljci i da vas sibom izbubetaju i to po golom dupetu sto ste ih uopste uzimali u usta zarad zabave ljudi.

  1. Ubica Jelena..i bambijeve mame

   Slepac,idi gledaj u zid na neko drugo mesto. Pusti istinu da izadje već jednom,bez trolovanja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike