U trendu

Šta vaša krvna grupa može reći o vašem karakteru?

Vaša krvna grupa može da otkrije dobre, ali i mračne strane vašeg karaktera. Analizirajući različite krvne grupe otkriveno je i koja sa kojom se najbolje slaže.

Otkrivamo vam šta vaša krvna grupa govori o vama, vašem karakteru i idealnom partnerstvu i prijateljstvu.

Krvna grupa 0
Nulta krvna grupa su karakteri koji su otvoreni i vole da se druže. Oni vole da iniciraju, ali ne završavaju uvek ono što su započeli. Kreativni su i popularni, vole da budu u centru pažnje i zrače samopouzdanjem.

Krvna grupa A
Spolja se čini da su mirni, ali imaju tako visoke standarde (perfekcionisti su) da su najčešće unutra ispunjeni nervozom. Osobe sa krvnom grupom A su najviše umetnički nastrojene od svih krvnih grupa. Oni mogu da budu stidljivi, odgovorni, pouzdani i osećajni.

Krvna grupa B
Orjentisane na ciljeve i odlučne, osobe sa B krvnom grupom započeće nešto i neće se smiriti dok to ne urade dobro i do kraja. Oni su individualci koji sami probijaju svoj put i koji se sami snalaze u životu.

Krvna grupa AB
Ova krvna grupa predstavlja podeljene karaktere krvnih grupa. Mogu da budu i otvoreni i stidljivi, kao i samouvereni i povučeni. Iako su odgovorni, previše odgovornosti može da bude problem. Oni su pouzdani i žele da pomažu drugima, piše Crnobelo.rs

Kompatibilnost krvnih grupa:

A je najkompatibilnija sa A i AB

B je najkompatibilnija sa B i AB

AB je najkompatibilnija sa AB, B, A i 0

0 je najkompatibilnija sa 0 i AB

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.