najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Subota na Egzitu – The Vaccines i Cock Sparrer

Pretposlednje večeri Egzit festivala (Exit), na Petorvaradinskoj tvrdjavi nastupiće nekoliko velikih predstavnika različitih muzičkih žanrova, kao što su D vaksins (The Vaccines), Kok Sperer (Cock Sparrer), Robin Šulc (Shulz) i Paradajz lost (Paradise).

Nastup glavnih zvezda na glavnoj bini D vaksins najavljen je za tačno u ponoć, a pre ovog sjajnog britanskog indie rok benda od 22.30 publika će moći da posluša Disciplinu kičme, kao i Kilo Kilo bandu iz Novog Sada.

Posebna zanimljivost treće večeri Egzita je “after two” program na glavnoj bini, u kojem će se naći i Modstep DJ Set.

Osim pomenutog Robina Šulca, na elektornskoj Dens areni (Dance Arena) će od 01.30 sati nastupiti i Niki Romero (Nicky), a žurka će na ovoj bini biti nastavlja do ranih jutarnjih sati, tako da se očekuje da će nastupiti Hot Since 82 tek oko 06.00 ujutru.

Na Fusion Stage-u od 20 sati počinje nastup Bili Andola (Billy), a nešto pre ponoći i dugo očekivani Kok Sperer. Engleski pank sastav osnovan je u londonskom East Endu 1972. godine, s smatraju se za jedan od najuticajnijih strit pank sastava, iako nisu doživeli veliki komercijalni uspeh.

Za ljubitelje tvrdjeg gitarskog zvuka Eksploziv (Explosive) bina ugostiće gotik metal bend Paradajz lost (Paradise) nešto iza ponoći , a oko pola tri ujutru nastupiće i sjajni domaći metal bend Daunstroj (Downstroy).

Subita najavljuje i poslednji dan Egzita, a nakon toga žurka se seli na more u Budvu, gde će na plaži Jaz biti održan Si dens (Sea Dance) festival od 14. do 16. jula.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike