U trendu

Suđenje Paltrou: Sanderson tvrdi da zbog povreda ne može da uživa u životu

VAŠINGTON – Penzionisani optičar Teri Sanderson (76) koji je podneo tužbu protiv glumce Gvinet Paltrou zbog sudara tokom skijanja 2016. godine, tvrdi da više ne može da uživa u degustaciji vina zbog povreda zadobijenih u sudaru.

Sanderson tvrdi da je Paltrou udarila u njega ostavivši mu „trajnu povredu mozga, četiri slomljena rebra, bol, patnju, gubitak uživanja u životu, emocionalnu nevolju i da ga je unakazila, preneo je „Independent“.

S druge strane Paltrou tvrdi da je Sanderson udario nju.

Stručnjak za neuroradiologiju, dr Vendel Gibi, izjavila je danas tokom svedočenja da je sudar doveo do toga da je Sanderson pretrpeo nagli pad kvaliteta života – zbog čega ne može da uživa.

„Teri je bio veoma funkcionalna, aktivna osoba… Sastajao se sa grupama, degustirao je vina, skijao, volontirao“, rekla je ona.

Prema njenim rečima, nakon nesreće, naglo mu se pogoršao život i mnoge aktivnosti koje je voleo da radi, sada ne može.

Glumicu je u građanskoj parnici tužio Sanderson, penzionisani optičar, koji je pred sudom izjavio da je Paltrou naletela na njega u odmaralištu Dir Vali, u Park Sitiju.

Nakon što je odbačena njegova prvobitna tužba u kojoj je tražio 3,1 milion dolara, Sanderson je izmenio zahtev i sada traži 300.000 dolara, dok je Paltrou podnela protivtužbu kao odgovor, tražeći advokatske troškove i jedan dolar odštete, navodeći da je Sanderson zapravo krivac za sudar, da preuveličava svoje povrede i pokušava da iskoristi njenu slavu i bogatstvo.

Do nesreće je došlo u februaru 2016. na stazi za početnike u skijaškom centru Dir Vali, gde je Paltrou bila na odmoru sa porodicom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar