Supruga pevača Dona Meklina navodi višegodišnje zlostavljanje

Foto: Beta

Supruga pevača Dona Meklina dobila je privremeni nalog za zaštitu od supruga, poznatog po hitu „American Pie“ iz 1971. godine, pošto je iznela da ju je zlostavljao tokom tri decenije.

Čuveni pevač i kompozitor Don Meklin, najpoznatiji po hitu „American Pie“ iz 1971. godine, uhapšen je u Mejnu zbog kućnog nasilja. Ovaj 70-godišnjak je uhapšen u Kamdenu i sproveden u zatvor u 3.30 izjutra, da bi samo sat vremena kasnije bi pušten pošto je uplaćena kaucija od 10.000 dolara.

Sedamdesetogodišnji Meklin je u ponedeljak uhapšen u Kamdenu u američkoj državi Mejn zbog kućnog nasilja u u 3.30, ali je sat vremena kasnije pušten pošto je uplaćena kaucija od 10.000 dolara.

Prema sudskim spisima, njegova supruga je tada uložila zahtev za zaštitu.

Ona je u rukom napisanom zahtevu rekla da je u prvim godinama njihovog braka Meklinov bes bio „nezamisliv i zastrašujući“. Rekla je da je često od njegovih udaraca ostajala u modricama, kao i da je strahovala za život kad je uputila poziv posle koga je Meklin uhapšen.

Meklin je danas izdao saopštenje u kome je naveo da njihov brak prolazi kroz „vrlo bolan prekid“. On je takodje rekao da nije „zločinac“. Treba da se pojavi na sudu 22. februara.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar