najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Švarceneger preuzima od Trampa vođenje televizijskog Aprentisa

Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger preuzeće mesto Donalda Trampa u popularnom američkom rialiti programu Selebriti Aprentis (Celebrity Apprentice), objavila je danas televizijska mreža En-Bi-Si (NBC).

Televizija je objavila da će Švarceneger, glumac i guverner u dva mandata, biti novi domaćin ove emisije koja se vraća u programsku šemu za televizijsku sezonu 2016. godine.

Tramp je tu emisiju učinio izuzetnu popularnom. Na njoj su se prvo obični ljudi, a zatim poznate ličnosti takmičili u ispunjavanju zadataka gde treba da pokažu umeće u biznisu i preduzetništvu. U sedam sezona Selebriti Aprentis je doprineo da se sakupi više od 15 miliona dolara za dobrotvorne svrhe, saopštio je NBC.

Tramp je poznat po svojoj rečenici „Otpušten si“ (You are fired) u tom programu.

Tramp, koji je u trci za predsedničkog kandidata Republikanske stranke, objavio je da će napustiti emisiju da bi se posvetio političkoj karijeri, nekoliko nedelja pre nego što je ta televizija prekinula svoju poslovnu vezu sa njim, krajem juna.

Televizija je odluku donela posle Trampovih uvredljivih izjava na račun meksičkih imigranata u SAD.

Tramp je na vest da će ga Švarceneger zameniti na mestu domaćina u tviter poruci čestitao glumcu i rekao da će on biti jako dobar za prikupljanje dobrotvornih sredstava.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike