najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Svi detalji svađe Breda Pita i njegovog sina

Iako se juče oglasila policija Los Anđelesa i tvrdila kako Bred Pit (52) nije pod istragom zbog zlostavljanja djece, FBI je izdao saopštenje i priznao kako se bavi tim slučajem.

– Vezano za vaše pitanje o incidentu u privatnom avionu, konkretno u avionu koji je prevozio gospodina Breda Pita i njegovu decu, FBI će nastaviti da prikuplja činjenice i proceniti da li će u ovom slučaju otvoriti federalnu istragu – prenose britanski mediji.

Incident u avionu se ipak dogodio i Bred se posvađao sa svojim sinom Medoksom (15), ali izvori sada tvrde kako su navodi o verbalnom i fizičkom nasilju ‘preterani i izmišljeni’. Sukob je nastao zbog nepoznatih razloga, a mediji su pisali kako je u dvorištu porodice Džoli-Pit, gde se Bred trenutno nalazi viđen i policijski automobil. Anđelina je sa decom odsela u iznajmljenoj kući u Malibuu.

Glumac se u privatnom avionu, u kom je sa porodicom leteo iz Francuske u Ameriku, napio i počeo da se svađa sa Medoksom. Tokom celog leta je ‘divljao’, a sa takvim ponašanjem nastavio je i kada je avion sleteo. Tokom leta neko je iz aviona anonimno nazvao socijalnu službu, koja je dočekala porodicu Džoli-Pit na pisti, pa su odmah sa njima obavili razgovor.

Iz FBI-ja su objasnili da se oni bave slučajem zato što se incident dogodio tokom leta pa zbog toga policija u Los Anđelesu nema nadležnost.

Iako se smatralo da je Anđelina Džoli (41) razvod htela zbog Bredove preljube, čini se kako je glumicu ipak razljutilo ponašanje supruga prema njihovom sinu. Naime, ona je odmah sledeći dan, nakon incidenta u avionu, obavestila Breda da je među njima gotovo i predala papire za razvod.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike