Svi su želeli selfi sa njim: Lažni Kim Džong Un napravio pravu pometnju (foto, video)

Građani Singapura iznenađeno su juče na ulicama pratili severnokorejskog lidera Kim Džong-una, dok nisu shvatili da je puniji muškarac crne kose, koji je pozirao za selfije u blizini poznatog hotela Marina Bej Sends, samo njegov dvojnik.

„Izgledao je kao pravi Kim Džong-un, alli kasnije sam shvatio da nije“, rekao je Sagar Admute, koji je u Singapur došao iz Mumbaja, nakon što je napravio nekoliko selfija sa dvojnikom severnokorejskog lidera, dok se u pozadini video gradski zaliv.

Muškarac australijsko-kineskog porekla, koji je pozirao na slikama pretvarajući se da je severnokorejski lider, sebe zove Hauard Iks, a kaže da se u Singapuru pojavio da bi poželeo uspeh samitu Kima i američkog predsednika Donalda Trampa koji bi označio okončanje nuklearnog programa Severne Koreje.

– Oni će postati najbolji prijatelji odmah posle ovog sastanka – rekao je Hauard Iks, nakon što je Tramp nagovestio da se nastavljaju pripreme za samit 12. juna, iako je prethodno otkazao taj susret.

Hauard Iks predstavljao se kao Kim i na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji u februaru ove godine, kada je zbunio severnokorejske čirlidersice, koje su pomislile da je lider njihove zemlje došao na hokejaški stadion.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike