najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tejlor Svift ima novog dečka

Prošla su samo dve nedelje otkako su Tejlor Svift i Kelvin Haris prekinuli vezu dugu 15 meseci, ali strani mediji pevačicu su već uhvatili kako se ljubi sa glumcem Tomom Hidlstonom.

Naime, pevačica i glumac za kojeg se pretpostavlja da će biti novi Džejms Bond, prvi put su zajedno viđeni u maju na dobrotvornoj večeri, gde su snimljeni kako zajedno plešu.

Kako prenose britanski mediji, Tom je kontaktirao Tejlor odmah nakon što je čuo da je prekinula sa slavnim DJ-jem. Tom i Tejlor snimljeni su kako se grle ispred njenog doma na Rod Ajrlendu. Na fotografijama koje su objavili mediji, pevačica i glumac se ljube, drže se za ruke i snimaju selfi.

– Tom nije gubio vreme kada je čuo da je Tejlor opet slobodna. Svidela mu se već na prvi pogled. Ubrzo joj je poslao poruku i pozvao je na sastanak, a u međuvremenu joj je slao cveće – otkrio je izvor i dodao kako je to Tejlor smatrala poprilično šarmantnim.

Tejlor je pre Kelvina bila u vezi sa muzičarem Džoe Džonasom, Lukasom Tilom, Džonom Mejerom, Tejlorom Lotnerom, Džejkom Gilenhalom, Konorom Kenedijem, Harijem Stajlsom. Pevačica je poznata po tome što o svojim rastancima piše pesme, pa se mnogi pitaju hoće li isto učiniti i kada je u pitanju raskid sa Kelvinom.

https://www.youtube.com/watch?v=0N1iMk3qDX4

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike