najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tek nakon 100 km, shvatio da je zaboravio ženu na pumpi

Zaboraviti suprugu na benzinskoj pumpi je neoprostiva greška koju će svaki muškarac kome se to desi iskijati do kraja života, a to se upravo dogodilo jednom posebno rasejanom Argentincu koji je shvatio da “nešto nije u redu” tek nakon pređenih 100 kilometara.

Po povratku sa putovanja u Brazilu, Samuel i Klaudija, bračni par iz Argentine zaustavio se na benzinskoj pumpi da napuni rezervoar i malo protegne noge.

Pošto je natočio benzin i otišao do toaleta, Samuel je nastavio vožnju autoputem. Koncentrisan na saobraćaj, nije ni primetio da je Klaudija ostala na pumpi.

Prema pisanju londonskog Telegrafa, zaboravni suprug je bio uveren da mu žena spava na zadnjem sedištu kao što je to radila kada su stigli na pumpu.

Naime, dok je on punio benzin, Klaudija se probudila i odlučila da ode do prodavnice i kupi nešto za jelo.

Da stvar bude još čudnija, s njima u kolima je bio i njihov 14-godišnji sin, koji je sedeo na suvozačevom sedištu i koji ništa nije primetio jer je igrao igrice na mobilnom telefonu.

Kada je uvidela da su on i sin otišli bez nje, Klaudioja je pokušala da telefonira suprugu, ali zbog lošeg signala nije uspela da stupi u kontakt s njim.

“Napuštena” supruga je na kraju otišla u policiju gde je sačekala da je se muž seti. A on je shvatio da je nema tek nakon prevaljenih 100 kilometara.

“Kada se, posle dva sata, konačno pojavio, ona je počela da šutira automobil od besa”, ispričali su policajci.

“Bila je užasno ljuta. Nije mogla da shvati da mu je trebalo toliko vremena da primeti njeno odsustvo”, naveo je jedan policajac.

Ovo nije prvi ovakav slučaj u svetu. Pre dve godine, jedan Nemac je učinio još drastičniju stvar: zaboravio je svoju tek venčanu ženu na benzinskoj pumpi u Francuskoj.

Shvatio je da je nema tek posle pređenih 200 kilometara.

I on je kao i nesrećni Argentinac mislio da mu supruga spava na zadnjem sedištu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike