U trendu

Tek venčani: Svaki dan se skrivali u silos, evo šta su unutra radili (video)

Kada su se Kristofer i Šauna upoznali i zaljubili, Kristofer je već posedovao stari silos za žito koji je koristio kao šupu u dvorištu.

Ipak, od početka je bilo prilično jasno da Kristofer, arhitekta po zanimanju, želi od njega da napravi mnogo više. Nakon što su se venčali, par je odlučio da transformiše stari silos u svoju prvu kuću.

Ostaćete bez reči kada vidite kako ona izgleda! Prvi korak je bio da pomere silos u odgovarajući deo dvorišta.

Kada su napravili dobar temelj, dodali su prozore i drugi sprat, da bi povećali unutrašnji prostor: – Morali smo da se odreknemo dobrog dela stvari da bismo se ovde preselili – kaže Šauna.

Dnevna soba i trpezarija nalaze se na donjem spratu. Sav nameštaj i ormari prilagođeni su da odgovaraju jedinstvenom obliku silosa, da bi se prostor maksimalno iskoristio. Veoma malo i minimalističko kupatilo je sakriveno i ugrađeno u jedan od ormara. Vrata kupatila također služe kao polica za skladištenje.

Zato što je površina silosa samo 17 kvadratnih metara, svaki centimetar prostora mora savršeno da se iskoristi. Drugi sprat je oko 60% donjeg sprata. Tu se nalazi spavaća soba i sav nameštaj je prilagođen okruglom obliku, kao i na donjem spratu.

Napolju se nalazi tuš kabina, a visok zid je garancija da radoznale komšije neće viriti!.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike