U trendu

Teško detinjstvo Suzan Bojl: Otac me je često tukao

„Otac je često znao da me udara. Iako je bio dobar čovek, bio je jako temperamentan. Više puta me povredio“, kaže Suzan Bojl. 
Ova Škotlanđanka (55) koja je propevala u 47. godini i postala popularna nastupivši 2009. u šou “Britain’s Got Talent”, kaže da je imala teško detinjstvo.

„Godinama sam to skrivala u sebi i nisam htela da razgovaram ni sa kim o svojim problemima sa tatom“, kaže Suzan.

Njen otac Patrik Bojl, rudar i veteran Drugog svetskog rata, umro je 1997. u 81. godini.

– Nije lako prihvatiti da vas neko fizički udara i maltretira. Proteklih šest meseci sam se fokusirala na to i borila sa ‘duhovima’ iz prošlosti – kaže pevačica.

Dodaje kako je sad napokon “prerasla” tu bol i nastavila dalje sa životom, ne osvrćući se više na loše odnose sa pokojnim ocem.

– Imam jako puno loših, ali i dobrih uspomena na roditelje. Jednostavno moram da živim sa tim – kaže Bojl.

Iako je Suzan u “Britain’s Got Talent” izmakla pobeda, zbog čega je pala u depresiju, ostvarila je san i postala milionerka. Nekada lošeg imovinskog stanja, danas živi u luksuznoj kući koju je ispunila poklonima svojih obožavalaca. Godinama su je pogađale kritike da je usedelica jer nema sreće sa muškarcima, a nazivali su je i neuglednom i ružnom.

– Najskuplja stvar koju posedujem je krzneni kaput, a Šanel parfeme kupujem u fri šopu – kaže Suzan, koja jei dan danas ostala skromna.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike