najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tragedija u porodici slavne glumice

Tadeus Farou, usvojeni sin Mie Farou, preminuo je sa 27-godina od posledice saobraćajne nesreće u Konektikatu, prenose britanski mediji.

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, Tadeus je u bolnici podlegao povredama. Mia je Tadeusa, koji je bolovao od dečje paralize, usvojila iz sirotišta u Kalkuti 1994. godine kada je imao 12 godina. Glumica je zbog njega predvodila kampanju za pomoć deci koja boluju od pomenute bolesti.

Tadeus je hodao uz pomoć štaka i bio je u invalidskim kolicima, hteo je da postane policajac, a radio je kao automehaničar. Srednje ime Vilk dala mu je po sudiji koji je nadzirao njenu bitku za starateljstvo nad njim sa Vudijem Alenom, nakon koje je Mia postala jedini staratelj njihove dece.

Mia je tokom godina usvojila desetoro dece, među kojima i kćer Sun-Ji koja je trenutno u braku sa slavnim rediteljem. Veza Vudija i Mie, koju su započeli 1979., završila je 1992. godine, upravo iz razloga jer je Vudi započeo vezu sa njenom usvojenom kćerkom.

Pored desetoro usvojene dece, Mia je majka i četvoro biološke.

Tadeus nije prvo usvojeno dete slavne glumice koje je preminulo. Tam Farou umrla je od srca 2000., a Lark Previn preminuo je 2008. godine. Zbog smrti sina Mia se još nije oglasila.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike