najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Treća sreća: Verila se Maraja Keri?

Maraja Keri će uskoro ponovo nositi venčanicu, s obzirom da je zaprosio njen dečko, australijski milijarder Džejms Paker.

Iako se detalji prosidbe ne znaju, navodno prsten oduzima dah, a radi se o dijamantu od 35 karata.

Njihova romansa započeta je pre nešto manje od godinu dana, ali dobro upućeni izvori tvrde kako je njihova veza bajka od prvog dana. Par se upoznao još 2014. godine na premijeri filma u Aspenu, ali prvo su bili samo prijatelji.

Slavna pevačica ima samo reči hvale za svog dečka. “Spektakularan, zgodan…Reći ću samo predivni gospodin Džejms Paker.”

Srećni par još uvek nije izabrao datum venčanja, s obzirom na brojne poslovne obaveze. Maraja već narednog meseca započinje svetsku turneju. Njen verenik pratiće je na skoro svim gostovanjima, ali i dalje će raditi na humanitarnim projektima, sa kojima u idućih 10 godina planira da donira 200 miliona dolara.

Za Maraju će ovo biti treći brak. Prvi put se udala za muzičkog producenta Tomija Motolu 1993. godine. Bio je to vrlo buran brak, koji je počeo da propada zbog činjenice da je par počeo da se razilazi zbog njene karijere, ali i zbog njegove navodne posesivnosti. 1997. godine par je objavio da se razvodi.

Drugi put Maraja se udala za glumca i pevača Nika Kenona, koga je upoznala na snimanju spota za pesmu “Bye Bye”. 2008. godine par se venčao na Bahamima, a 2011. godine postali su roditelji blizanaca Monro i Marokana. U avgustu 2014. godine, Nik je priznao kako se rastaju nakon 6 godina braka, a dugo nakon toga, pevač je bivšu suprugu često javno blatio.

https://twitter.com/eonline/status/690417737613590528/photo/1

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike