najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Trgujte sa 50 evra cenom akcija Apple-a na svetskoj berzi od svoje kuće i zaradite

Počev od juna Apple bi trebalo da počne sa izdavanjem prvih obveznica koje su denominovane u jenima. Ovo je još jedan u nizu poteza koji je Apple u poslednje vreme preduzeo kako bi iskoristio pad kamatnih stopa na nekim tržištima van SAD-a.

U poslednja dva meseca cena akcija Apple-a porasla je 27.43%.

FXLider svim čitaocima Krstarice daje 50 evra za uspešan početak trgovanja cenom akcija Apple-a i drugih najvećih kompanija na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj investitori mogu zaraditi i kada cene akcija rastu, ali i kada cene akcija padaju.

Otkrijte svetsku berzu – preuzmite 50 EVRA ovde.

Američki tehnološki gigant će izdati oko ¥200 milijardi ($1.6 milijarde) obveznica denominovanih u jenima i ova sredstva iskoristiti za povećanje broja akcionara ali verovatno i za proširivanje poslovanja u Japanu.

Kako navode iz FXLider-a, količina i cena nisu još uvek fiksirane i zavisiće od tražnje investitora.

’Prinosi na japanske državne obveznice jedni su od najnižih u svetu jer Centralna banka Japana održava referentne kamatne stope na veoma niskom nivou sa masivnim programom monetarnog stimulisanja. Mnogi od učesnika na tržištu obveznica očekuju da će ovaj potez Apple-a privući veliko interesovanje ukoliko bude ponuđen atraktivan prinos’, kažu u FXLider-u.

Apple je nedavno ponovo proglašen najvrednijim brendom na svetu, vrednim fantastičnih $247 milijardi. Jednom godišnje reklamne agencije proglašavaju 100 najvrednih brendova. Ovogodišnji izveštaj koji je objavljen u sredu 20. maja pokazao je da je Apple i dalje ubedljivo na prvom mestu. I pored popularnosti Apple Watch-a glavni pokretač rasta vrednosti brenda i to 67% u odnosu na prethodnu godinu je ipak iPhone 6.

Otkrijte svetsku berzu – preuzmite 50 EVRA ovde.

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu, niti zahtev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posledice koje proizlaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome, svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbeđeno istraživanje ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtevima, osmišljeno je da bi promovisalo nezavisnost investicionog istraživanja kao takvog.

(Sponzorisan tekst)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike