U Ikei gube živce zbog podvala kupaca (video)

YouTuberi iz Belgije pokrenuli su niz brojnih podvala zbog kojih zaposleni u Ikei, poznatoj švedskoj kompaniji za prodaju nameštaja, gube živce. Oni su, naime, objavili video svog „poduhvata“ – kako su potajno prenoćili u Ikeinoj poslovnici. Mnogi su odlučili da ponove isto, pa su iz švedske kompanije uputili saopštenje.

– Drago nam je što pokazujete toliki interes za nas, ali preklinjemo vas da prestanete sa spavanjem u našim poslovnicama. Sigurnost našeg osoblja i drugih kupaca mora nam biti na prvom mestu, a ta vaša zabava i nije baš toliko isplativa jer zbog nje, na kraju krajeva, možete imati i problema sa zakonom – poručili su iz Ikee.

Dosad je desetak takvih incidenata zabieženo u Ikeinim poslovnicama u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Belgiji, Holandiji, Japanu, Australiji i Poljskoj.

Poslednji slučaj dogodio se u Švedskoj kada su dve 14-godišnjakinje prenoćile u Ikei, ali prošle su nekažnjeno zbog svojih godina. Ipak dve 15-godišnjakinje iz Malmea kažnjene su za svoje delo. Sakrile su se u ormar i ostale do jutra jer su se bojale da će se oglasiti alarm ako izađu iz njega. Pronašao ih je portir i pozvao policiju, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike