najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U petak počinje festival Beer Garden

Beograd dobija novu manifestaciju, preteču Beer festa, pod nazivom Beer Garden, koja će se održati od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji.

Posetioci će 34 dana moći da uživaju u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja, a svako veče će se održavati besplatni koncerti poznatih bendova.

Svakog dana od 21 sat na sceni Beer Gardena će nastupati rock, bluz, džez, rege i ska bendovi, dok će za nezaboravan provod vikendom biti zaduženi poznati bendovi sa domaće i regionalne scene: Orthodox Celts, Del Arno bend, Zemlja gruva koji će nastupiti prvog vikenda, kao i Vampiri, Dječaci, Eva Braun, Plejboj, Artan Lili, Sinestezija, Ničim izazvan, Kanda, Kodža i Nebojša, Svi na pod, Lira Vega i mnogi drugi…

Pored raznovrsnih muzičkih ukusa posetioci će imati priliku da na jednom mestu probaju, pored domaćih i svetskih omiljenih pivskih brendova, i „craft“ piva iz malih pivara, koja će se točiti na najvećem šanku u regionu.

Za sve vlasnike kućnih ljubimaca obaveštenje da će Beer Garden biti „pet friendly“, a radno vreme je od 10 do 00 časova, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike