U zatvor zbog 22 hiljade poziva i poruka bivšoj!

Jedan Francuz je zbog opsedanja svoje bivše devojke ‘zaradio’ zatvorsku i novčanu kaznu, a moraće i da posećuje psihijatra. 

Par se rastao još 2011. godine, a nakon što ga je ostavila, on je od nje zatražio da mu plati za radove u njihovom (bivšem) stanu ili, ako već ne želi da plati, makar da mu se zahvali.

Na suđenju koje je završeno ove sedmice on je rekao kako je odlučio da neće prestati da je zove sve dok mu ne vrati novac ili mu ne zahvali za to što je napravio, pa je, tokom deset meseci, bivšu zvao prosečno čak 73 puta dnevno, a ukupno joj je uputio 21,807 poziva i poruka. 
Ona je, naravno, ubrzo blokirala njegove pozive, alu, uporni momak nastavio je da zove kuću njenih roditelja i nju na posao, pa je ovo desetomesečno zlostavljanje završeno tek kada mu se ona, na sastanku koji je organizovao posrednik, zahvalila.
Nakon toga, on je više nije kontaktirao, ali je slučaj završio na sudu gde je osuđeni 33-godišnjak priznao da je to što je radio ‘bilo glupo’.
Osim obaveznih poseta psihijatru, novčane kazne i uslovne kazne zatvora od deset meseci, sud mu je, naravno, zabranio da se približava i da kontaktira svoju bivšu devojku. 
Inače, reč je o čoveku koji je i ranije imao problema s depresijom zbog čega je neko vreme proveo na lečenju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike