U trendu

„Ugurao ga je“ tamo gde nije smeo: Muškost mu spasavali – zubari (foto)

Kakvih je samo problema imao 37-godišnjak iz kineskog Linhaija, kom se penis zaglavio u ključu za majstore (alat) i stvorio mu pravu noćnu moru. Naime, u akciju spašavanja bio je uključen veliki broj ljudi – od lekara, preko vatrogasaca, do – zubara?! Agonija je trajala punih 17 sati.

Krenulo je, naravno, od lekara koji nisu uspeli da reše problem pa su nazvali vatrogasce, piše Metro.

Oni su pokušali sa brusilicom, a penis je već bio otečen i ljubičaste boje. Vatrogasci su zaključili da bi toplina koju bi stvorila brusilica predstavljala opasnost za pacijenta. Zatim su se u igru vratili lekari i hteli da obave operaciju kako bi smanjili protok krvi. Bilo im je potrebno dopuštenje roditelja koji se nisu pojavili u bolnici i alternativni način rešavanja situacije.

Jedan lekar se setio da je proučavao sličan slučaj i predložio da se pozove – zubar. Došla su dvojica i uspela svojim zubnim bušilicama da reše problem nakon pola sata. Zubne bušilice imaju mogućnost rotacije 200 do 300 hiljada puta u minuti, a jedan od zubara je izjavio da su pomoću vodenog hladnjaka smanjili toplinu uzrokovanu bušenjem.

Ostaje nepoznanica zašto je muškarac gurao svoju muškost u ključ.

Fotografije nesrećnog mladića i akciju spasavanja možete pogledati na ovom linku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar