najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Uhapšen bahati sin milionera zbog 28 dolara

Hari Brant, sin milijardera Pitera Branta i poznate manekenke Stefani Sejmor, uhapšen je u Grinviču nakon što je hteo da pobegne vozaču taksija.

Brant je vozaču rekao da nema novaca kod sebe da mu plati račun od 28 dolara za vožnju, a zatim je počeo da beži. Ubrzo je stigla i policija koja je primetila da je mladić užasno bled i da se pojačano znoji.

Njima je tvrdio da se uopšte nije ni vozio taksijem, ali kada je video da mu priča ne prolazi, priznao je da je bio u taksiju, ali da nema novaca kod sebe da plati račun. Nakon toga je još jednom pokušao da pobegne, ali policija ga je brzo savladala, srušila na zemlju i stavila mu lisice.

U džepu su mu pronašli manju količinu droge. 20-godišnjak nije imao lične dokumente i odbijao da kaže svoje ime i prezime, ali jedan od policajaca ga je odmah prepoznao, prenose britanski mediji.

Tereti se za krađu, opiranje hapšenju i posedovanje droge, a pušten je uz kauciju.

Incidenti sa policijom nisu neobična pojava u porodici Brant, Harijev mlađi brat Piter ranije je takođe uhapšen zbog neplaćanja računa u jednom restoranu i vređanja policajca.

Majka im je nedavno, navodno pijana, učestvovala u saobraćajnoj nesreći, a pre dve godine policija je primila dojavu o porodičnom nasilju u njihovom domu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike