najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Uhapšen Stiv O

Stiven Glaver, poznatiji kao Stiv O (Steve-O), zvezda američke TV serije „Džekes“ (Jackass) uhapšen je pošto se popeo na vrh krana u Holivudu u znak protesta protiv kompanije „Sivorld“ (Seaworld).
Policija Los Anđelesa saopštila je da se 41-godišnji glumac sinoć popeo na kran visok oko 30 metara, zbog čega je na gradilište došlo više desetina policajaca i vatrogasaca. Nekoliko kola hitne pomoći je, takođe, došlo, a vatrogasci su postavili dušek u slučaju da padne.

Kada se Glaver popeo na vrh dizalice, naduvao je veliki balon u obliku kita ubice s ispisanim rečima „Sivorld je bezveze“ (SeaWorld Sucks).

Zatim je zapalio veliki vatromet, a oko sat kasnije sišao je sa krana.

Uhapšen je zbog ometanja tuđeg poseda, paljenja vatrometa i snimanja bez dozvole.

Glaver je prethodnog dana na svom profilu na Fejsbuku najavljivao ovaj poduhvat koji će ga, kako je napisao, „verovatno uvaliti u velike nevolje“, prenose američki mediji.

Kompanija „Sivorld“ je oštro kritikovana zbog navodnog nehumanog tretiranja kitova i drugih velikih sisara u svojim akvaparkovima.

U akvaparku „Sivorlda“ na Floridi 2010. godine kit ubica napao je svoju dreserku i ubio je. Kit je posle više od godinu dana ponovo zabavljao publiku u tom parku.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike