U trendu

„Ukleti“ broj mobilnog – svi njegovi vlasnici su umrli!

Mobilni operateri su pre nekoliko godina ukinuli broj telefon 0888 888 888 jer je gotovo svaki vlasnik ovog telefonskog broja umro i to iznenada!

Prema pisanju Dejli Mejla, Vladimir Grašnov, jedan od izvršnih direktora bugarske mobilne kompanije bio je prvi vlasnik “ukletog broja”, a umro je iznenada 2001. od raka, i to u 48. godini života.
Broj je kasnije prešao u vlasništvo bugarskog tajkuna Konstantina Dimitrova (31) koji je ubijen 2003. u Holandiji.
„Ukleti broj“ nasledio je biznismen Konstantin Dišliev koji je ubijen ispred jednog indijskog restorana u Sofiji 2005. Kažu da je pogođen baš u trenutku kada se javio na telefon.
Zbog sumnje da je Dišliev bio umešam u poslove sa drogom, famozni broj telefona je za vreme policijske istrage ugašen, a tako je i sada. Tačnije, kada pokušate da pozovete ovaj broj, dobićete informaciju od operatera da je broj „van funkcije”, ali sve druge informacije vezane za ovaj slučaj, ostaju obavijene velom misterije i nije poznato da li će se ovaj broj telefona ikada više naći u funkciji.
Možda je bolje da ne.

1 komentar
  1. Ma pusti ime.

    Pa nije ni čudo da su svi završavali naprečac kada se vidi kakvima su ga davali. Dajte ga nekom običnom poštenom čoveku i videćete da će to biti srećan broj.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike