Upoznajte Cate Archer

Ona je sofisticirana i seksi. Šarmatna je i ženstvena, ali ruž za usne i parfem koji upotrebljava su malo neobični: prvi može da eksplodira, a drugi je otrovan. Ko je ona?

Njeno ime je Cate Archer i junakinja je nove igre kompanije Fox Interactive, špijunskog trilera u stilu šezdesetih, pod naslovom No One Lives Forever. Pomenuta firma, gigant na tržištu zabave, je poslu izrade ovog naslova prišla veoma ozbiljno, primenjujući inovativni postupak: pronalaženje osobe (ženske) koja će lik u igri najbolje „glumiti“.

Posle više meseci potrage, kastinga i izbora, kompanija se odlučila za model agencije Elite, Mitzi Martin. U maju ove godine ona je izabrana za osobu na osnovu čijeg će se izgleda kreirati nova super-junakinja. U decembru se Mitzi Martin pojavila u digitalizovanom izdanju, spremna za okršaje sa teroristima i avanture koje je vode širom naše planete. Prema tome, Lara Croft je dobila jaku konkurenciju. Ako ste obožavatelj Tomb Raider-a verovatno ćete reći da je Cate Archer mačiji kašalj u poređenju sa Lara-om. Ali, ako su vam oduvek smetale prenaglašene obline i mišići, kao i previše agresivni „look“, evo junakinje koja je ženstvena, ali i opasna.

Zaplet nove igre je jednostavan: Cate, koja je rano ostala bez roditelja, radi za međunarodnu antiterorističku organizaciju UNITY. Regrutovana je tako što je džepareći naletela na samog glavnokomandujućeg pomenute organizacije i – njena je obuka počela. U ovoj epizodi je njen zadatak da pobedi zle momke, okupljene oko terorističke organizacije H.A.R.M.

Egzotične lokacije, kombinacija Džems Bonda i Nikite, frizure i muzika šezdesetih… deluje neodoljivo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.