najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vatromet i Emeli Sande obeležili prvo veče Egzita

Pred publiku na Egzit (Exit) festivalu sinoć je tačno u ponoć izašla škotska muzička diva Emeli Sande, koja je prepunu Petrovaradinsku tvrđavu oduševila mnogobrojnim hitovima, a većina njih je trenutno u vrhu svetskih top lista.

Pevačica je pozdravila festival na srpskom jeziku, pokazala da je naučila da broji na srpskom do pet i mnogo komunicirala s publikom. Emeli Sande je svoj prvi album izdala 2011. godine i za kratko vreme postala jedna od najslušanijih ženskih izvođača s hitovima kao što su “Read All About It” i “Beneath Your Beautiful”.

Publici je priredila pravu žurku, neke od pesama imale su potpuno drugi aranžman i ugođaj nego na albumu, a poslednja pesma na nastupu, koju su definitvno svi čekali, bila je “Next to Me”, hit čiji je tekst zajedno sa njom otpevalo ceo prepun Mejn stejdž (Main Stage).

Pre Emeli Sande, na istoj bini je nastupila britanska elektro pop grupa Klin bendit, bend koji je na Egzit došao sa osvojenom Gremi nagradom na ovogodišnjoj dodeli, i to za najbolji dens album.

Tokom nastupa ovog popularnog benda, počeo je i veliki festivalski vatromet, koji je postao većt radicija na otvaranju Egzita.

Atmosfera je samo sat vremena pre na glavnoj bini izgledala potpuno drugačije, jer su nastupili rokeri iz Kalifornije, Igls of detmetal, čiji je pevač Džesi Hjugs rekao da mu se Srbija sviđa toliko da će se ovog leta vratiti kako bi ovde proveo godišnji odmor.

Žurka na elektronskoj Dens areni (Dance Arena) trajala je sve do ranih jutarnjih sati, a poslednji su nastupili tri domaća izvođača, koji su zapravo i otvorili sinoćnje nastupe, a prvi i posednji bili su Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Prvo veče Egzita bilo je veoma dobro posećeno, sve bine su bile pune ljudi, a organizatori su tokom noći saopštili da je na Petrovaradinsku tvrđavu već prvog dana došlo više od 40.000 ljudi.

Egzit festival trajaće u Novom Sadu do 12. jula, a tokom četriri dana na oko 20 bina nastupiće neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Tom Odel, Motorhead i Fejtles.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike