Verovali ili ne: One nisu bliznakinje!

Niam i Keren toliko liče jedna na drugu da vam niko ne bi zamerio ako biste pomislili da su sestre bliznakinje. Ipak, ove dve devojke su se tek upoznale, i to zahvaljujući inicijativi koju je pokrenula Niam sa dvojicom kolega.
Čak i bez slične šminke i frizure, ove dve devojke neodoljivo liče jedna na drugu. Iako uopšte nisu u srodstvu. Niam je jako zadovoljna što je našla svoju “bliznakinju”, jer je upravo s tim razlogom pokrenula kapanju “Twin Strangers”.

Ona je zajedno sa kolegama Harijem Inglišom i Terensom Manzangom pokrenula ovaj izazov krajem marta, verujući da svako od nas ima svog dvojnika. I to ne jednog.

– Kažu da na svetu ima sedam ljudi koji izgledaju baš kao vi. Da li poznajete nekoga ko liči na nas? Postavite svoju sliku ili podelite ovu stranicu i pomozite nam da nađemo svoje dvojnike – napisala su na sajtu ova tri studenta Dablinskog univerziteta.

Akcija, koja je pokrenuta krajem marta, traje mesec dana, i za to vreme bi trebalo svi da nađu svoje blizance. Za sada je to uspela samo Niam, koja je upoznala Karen – svoju dvojnicu.

Pogledajte koliko liče:

Izvor: Independent.co.uk

Ostavite komentar