U trendu

Vlaška magija

Jedan čovek tvrdi da ga je neko napao negativnom energijom!
Čudna vest dolazi nam iz glavnog grada Rumunije, Bukurešta.
U poslednjim bizarnim izjavama koje su pristigle iz prošlogodišnje trke za izbor predsednika, kandidat koji je izgubio i njegova žena tvrdili su da je on bio predmet napada negativnom energijom – i to od strane saradnika predsednika Trajana Bašeskua.
Bivši ministar inostranih poslova Mirča Đeoana, koji je izgubio na izborima 6. decembra prošle godine, tvrdio je da je Bašesku naredio napad na njega.
"Za vreme debate koja se odigrala 3. decembra ljudi koji su radili za Bašeskua bili su prisutni s desne strane kamera. Video sam ih i znam ko su oni", rekao je Đeoana novinarima. On se loše pokazao u pojedinim delovima debate.
Njegova žena, Mihaela Đeoana, kaže da je njen muž "bio jako napadnut" i da nije mogao da se koncentriše.
Bivši predsednik Jon Ilijesku odbacio je optužbe da je u pitanju bila "diskusija za naivne i neobrazovane ljude", kako navode lokalne novine.
Đeoana je izjavio da je postojao "ljubičasti plamen" zavere za vreme kampanje. On je dodao da se Bašesku četvrtkom oblačio u ljubičasto kako bi povećao svoje šanse za pobedu.
Upitan za tu vezu s ljubičastom bojom, Bašesku se našalio i izjavio da je to bila "boja 2009. godine".
Bašesku je pobedio na izborima. Socijaldemokratska stranka, čiji je Đeoana član, tvrdila je da su izbori obeleženi prevarama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar