najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za njom je uzdisala cela Jugoslavija: Danas je u – zatvoru

Tatjana Matejaš, javnosti poznatija kao Tajči, proslavila se 90-te godine kada je na Jugoviziji pobedila sa pesmom ‘Hajde da ludujemo’ posle čega je tadašnju Jugoslaviju predstavljala na Pesmi Evrovizije i osvojila 7. mesto.

Samo dve godine kasnije otišla je u Ameriku, gde se udala za producenta Metjua Kamerona. Danas se posvetila duhovnoj muzici, radi u popularnom šou ‘Waking up in America, piše kolumnu za Hafington Post, ali tu joj nije kraj. Naime, pored svega, radi i u ženskom zatvoru, prenose hrvatski mediji.

– Oslobodila sam se straha da ja, sama po sebi, nisam dovoljno dobra, jaka, pametna i talentovana. Otpustila sam laži onih koji su me u to uveravali – objasnila je Tajči.

Dodala je da je ponosna što je bez straha rekla ‘da’ ženama koje su preživele zlostavljanja, trgovinu seksom, zavisnost od droge.

– Inspirišu me hrabre žene koje se ne stide da priznaju patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritikovanja i sa puno razumevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvek spremne da zakorače na frontu i pomognu drugima – zaključila je Tajči koja je u zatvoru u ulozi mentorke.

Kako kaže, njeza najznačajnija promena je ta što napokon ima svoje ‘ja’, pa se oslobodila straha od kritičara i onih kojima je davala za pravo da je određuju svojim mišljenjima i očekivanjima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike