najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za Novu godinu Stiven Sigal i Lepa Brena u Beogradu

Novogodišnji program u Beogradu biće organizovan od 29. decembra do 1. januara, a ispred Skupštine Srbije za novogodišnju noć nastupiće glumac Stiven Sigal i pevačica Lepa Brena, prenela je danas gradska služba za informisanje Beoinfo.

Bendovi “Blaža i kljunovi” i “Miligram” nastupiće 29. decembra, “Van Gog” 30. decembra i pevač Željko Joksimović, dok će 1. januara pevati Svetlana Ražnatović.

“Imaćemo priliku da uživamo i na pravi način dočekamo Novu godinu, ali to će i biti prilika da grad zaradi više, jer je doček Nove godine investicija, a ne trošak”, rekao je Vesić, a saopštio Beoinfo.

Manifestacija “Beogradska zima” počela je 5. decembra otvaranjem Trga otvorenog srca, a sutra će biti otvoren i Trg bajki na Trgu ispred Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić”. Biće organizovano i čitanje srpskih narodnih bajki.

Beogradski novogodišnji festival će biti otvoren 18. decembra na Beogradskom sajmu, a trajaće do 30. decembra, sa svakodnevnim programom od 11.00 do 20.00 časova, a koncerti će trajati i duže.

Na Trgu Nikole Pašića 22. decembra biće otvoreno klizalište, a ono će tu biti postavljeno do kraja februara, a možda i duže, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Trka Deda Mrazova će biti organizovana 27. decembra.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike