najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Zabavlja druge dok je njegov život pun uspona i padova

Kelsi Gramer je lice koje nas zasmejava godinama, a malo nas je upoznato sa njegovom preteškom životnom pričom. Preživeo je ogromne tragedije, a uspeo je da na život gleda sa osmehom.

Njegovi roditelji su se razveli kada je imao samo dve godine. Njegova majka Sali je sina Kelsija i ćerku Karen tada odvela kod oca, koji ih je podizao sve do svoje smrti.

Kelsijev otac Frenk Gramer je bio vlasnik restorana. Jedne noći, Artur Nils zapalio je njegov auto, a u tom trenutku u kući je bila cela porodica. Žena Elizabet i četvoro dece. Kada je Frenk izašao napolje da vidi šta se događa, Artur ga je upucao iz pištolja. Kelsi je tada imao samo 13 godina.

Nils je završio u ludnici. Sedam godina kasnije, Kelsijevu mlađu sestru silovala su četiri muškarca, u potom ju je ubio Fredi Li Glen, koji je bio serijski ubica.

„Bio sam njen stariji brat. Trebao sam da je zaštitim, ali nisam mogao. To me je skroz uništilo. Znam da ta krivica nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti“, rekao je glumac.

Potom su mu se braća udavila. Zbog svega, glumac je bio ubeđen da je neko bacio kletvu na njega, na njegovu porodicu. Tokom života je dosta patio zbog svega i jedva se nosio sa svim što ga je snašlo, a spas je pronašao u zabavljanju ljudi.

Ni sam nije imao sreće u privatnom životu. Imao je agresivnu suprugu, pa se posle ponovo oženio, pa razveo. Trenutno je sa Kejti Volš sa kojom čeka treće dete i konačno uživa u životu, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike